Home | Contact | Login
 
 
 
 
Quello (site)
Heeft u een website waarvan u denkt ‘kan ik hier niet meer mee?’ of heeft u uberhaupt nog geen website, dan is Quello (site) iets voor uw bedrijf! Quello Internet Business is reeds 5 jaar actief in de webhosting en webdesign branche en richt zich in het bijzonder op de kleine tot middelgrote ondernemingen.

Quello Site CMS

Speciaal voor deze doelgroep heeft Quello Internet Business Quello (site) ontwikkeld. Het is een goede manier om het internet optimaal te benutten tegen een meer dan aantrekkelijk tarief.

  1. Zelf uw website beheren!
  2. Zelf e-mail nieuwsbrieven verzenden!
  3. Uniek design!
  4. En nog veel meer...


Wat is Quello (site)?

Quello (site) is een totaaloplossing voor uw webmarketing. Het omvat de volgende onderdelen:

  1. Het gebruiksrecht op Quello Content Management System (Quello CMS).
  2. 50 mb webhosting inclusief een MySql database voor Quello CMS.
  3. Een door u gekozen domeinnaam.
  4. 4 pop3 e-mailaccounts inclusief webmailfunctie.
  5. Het ontwerp van een template voor Quello CMS.
  6. 2 uur gratis startondersteuning.


Wat biedt Quello CMS?

Quello Content Managment System maakt van uw website een interactieve advertentie. U kunt zelf te allen tijde aanpassingen doen aan uw site, pagina’s toevoegen, foto’s plaatsen, een nieuwspagina beheren, een gastenboek onderhouden, een agenda beheren, contactformulieren maken en nieuwsbrieven verzenden.

Het opmaken gaat door middel van een krachtige wysiwyg-editor net zo gemakkelijk als het opmaken van uw office documenten. Hieronder ziet u een voorbeeld van deze editor.

Kortom flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Kunt u met de gebruikelijke office software overweg dan kunt u met Quello CMS uw site beheren.


Wat kost het?

Quello (site) kost u slechts 15 euro per maand en de eenmalige opstart kosten bedragen 500 euro. Het eerste jaar betaalt u dus 680 euro, de jaren daarna slechts 180 euro.


Hoe werkt het?

Indien u van Quello (site) gebruik wenst te maken zullen wij in samenwerking met u een template ontwikkelen, dit is een soort van grafisch raamwerk voor uw site. Hierin ligt de basisopmaak van uw website vast. Dit template is uniek voor uw bedrijf en zullen wij niet voor andere klanten gebruiken. Zo bent u verzekerd van een unieke website in uw huisstijl.

Vervolgens krijgt u twee uur training om te leren werken met Quello CMS en krijgt u een uitgebreide handleiding.


Meer informatie of bestellen?

Bent u overtuigd of wilt u meer uitleg over Quello (site), neem dan vandaag nog contact met ons op per mail of per telefoon op nummer 06-27011117.


"Most people would succeed in small things if they were not troubled by great ambitions!"

Home
Over Quello
Marketing
Printed Media
Outdoor Advertising
Design & Development
Quello (site)
Hosting
Links
Contact
Quello Marketing & Design
Domselaerstraat 7h
1093 JL Amsterdam

Tel: 020-7074009
Fax: 084-7283031

office@quello.nl