Home | Contact | Login
 
 
 
 
Over Quello Marketing & Design

Quello is in 2000 net na de beruchte internet bubble opgericht door Joost Akkermans. Juist toen ontstond er ruimte voor kwaliteit voor de juiste prijs in de webdesign en development branche.

Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig Marketing & Design bureau. Uiteraard is internet media nog steeds een van onze specialiteiten. Hiernaast hebben we echter onze expertise uitgebouwd naar marketingadvies, printed media en outdoor advertising.

Quello heeft zich altijd tot doel gesteld hoogwaardige kwaliteit te bieden. Door de kleinschaligheid en het richten op specifieke doelgroepen als het MKB kan Quello deze kwaliteit garanderen voor een ronduit eerlijke prijs.

Proces Begeleiding

Onze expertise gebruiken wij graag in uw voordeel! Wanneer u een nieuwe site, brochure of volledig marketingplan nodig hebt bieden wij u 14 jaar ervaring. Wij kennen veel belangrijke spelers in de markt en weten waar u het meeste waar voor uw geld krijgt. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Navigatie optimalisatie

Veel websites presteren slecht in bezoekers-onderzoek. In vrijwel alle gevallen is dit te wijten aan een slechte navigatie structuur. De benodigde informatie is vrijwel niet te vinden. Herkent u dit probleem? Dan kunt u uiteraard veel geld uitgeven aan een nieuwe website. Echter is het ook mogelijk uw huidige website te 'vernieuwen'. Graag nemen wij uitgebreid de tijd voor u om te kijken wat in uw geval de beste oplossing is.

In 10 jaar tijd hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van navigatiestructuren. Bent u bezig met een nieuwe site of dient uw huidige site te worden herzien? Aarzel niet om ons te consulteren voor een fris advies!

Quello (site)

Sinds begin 2006 biedt Quello haar klanten een nieuw kant-en-klaar product dat zeker in deze gedachte past en volledig is toegespitst op de toekomst. Quello (site) biedt u een unieke website met een krachtig Content Managment System daarachter. Lees meer hierover >>

Joomla

Per 2008 zijn wij ons voor een groot deel gaan richten op het veel geprezen Content Managment Systeem Joomla. Met dit systeem lijken de grenzen van CMS steeds verder op te schuiven. Bent u op zoek naar een webshop, boekingssysteem of een andere applicatie gedreven website, dan bieden wij u de oplossing op basis van Joomla.


"Tell me and I will forget,
Show me and I may remember,
Involve me and I will understand!"

Home
Over Quello
Marketing
Printed Media
Outdoor Advertising
Design & Development
Quello (site)
Hosting
Links
Contact
Quello Marketing & Design
Domselaerstraat 7h
1093 JL Amsterdam

Tel: 020-7074009
Fax: 084-7283031

office@quello.nl